Kerkdienst 21 februari 2021 via YouTube en Kerkomroep

In de tijd tot Pasen volgen we op zondag de onderwerpen van 40 dagen hier en nu. Elke week staan we stil bij een belangrijke levensles die we van Jezus kunnen leren. Komende zondag is dat: "tot zegen zijn". In de preek staat Lyanne de Haan stil bij het bijzondere verhaal van Naäman, dat je kunt lezen in 2 Koningen 5. De kerkdienst begint om 10.00 uur en wordt uitgezonden via YouTube en Kerkomroep. Je bent van harte uitgenodigd om gebedspunten te delen via de chat.

De collecte is bestemd voor de ondersteuning van Egyptische studenten. Sinds halverwege 2019 ondersteunen wij via de diaconie twee studenten in Egypte voor hun opleiding theologie. Deze studenten zijn naar voren gekomen uit het werk in Egypte dat door br. Sylvador vanuit Delft wordt begeleid. Het doel van de opleiding is om de jonge groep christenen in Caïro steun en leiding te bieden. Meer informatie hierover vind je in het kerkblad. Je kunt jouw gaven geven via de app van Givt

In de bijlage vind je de liturgie voor de kerkdienst van a.s. zondag. Een kinderwerkblad is ook als bijlage toegevoegd. Wil je graag dat er iemand met of voor je bidt? Dat kan. Mail dan naar gebedsteam.imk@gmail.com of bel Marloes en Stefphen Mans. Zij  maken dan een afspraak voor gebed online, in de kerk of bij jou thuis.

Bij de preek horen twee wandelvragen. Die kan je als meenemen als je, als onderdeel van de 40-daagse, gekoppeld wilt worden aan een ander gemeentelid om in de eerste week van de 40 dagentijd mee af te spreken:

  • Wie wijst jou op God? Hoe dan?
  • Weet jij je door God gezien? Waarin merk je dat?