Nieuws- en gemeenteberichten

Eeuwigheidszondag: kerkdienst via YouTube en Kerkomroep

Komende zondag 22 november is het eeuwigheidszondag. De dienst begint om 10.00 uur en is te volgen via YouTube en Kerkomroep. Na eeuwigheidszondag begint een nieuwe periode met advent en het feest van de geboorte van Jezus. In de kerkdienst op eeuwigheidszondag kijken we terug én vooruit. Met de voorlopig laatste lezing uit het bijbelboek Numeri (hoofdstuk 33) staan we stil bij belangrijke overgangsmomenten en de vraag wat nodig is om echt verder te komen in het leven: helemaal opnieuw beginnen is onmogelijk. Verder gaan kan wel. 

Crèche weer geopend

Vanaf aanstaande zondag is er tijdens de ochtenddienst weer crèche voor de jonge kinderen van ouders die naar de dienst komen. Let op: de opvang wordt alleen verzorgd als er een of meer kinderen aangemeld worden. Heb je je aangemeld voor de dienst en wil je gebruik maken van de crèche, geef dat dan uiterlijk de zaterdagmiddag vóór de betreffende zondag even door aan Janneke de Jong en/of Marieke Vreugdenhil. Dat kan o.a. via creche@gkvdelft.nl.

Hoera, de chrisclub start op 22 november!

We mogen starten met 15 kinderen per groep (30 kinderen totaal). Om dit aantal te waarborgen werken we in elk geval tot de jaarwisseling met inschrijving. 

Ben je uitgenodigd voor de kerkdienst? Schrijf je kinderen direct in via de link die in de uitnodigingsmail staat. 
Zijn de kinderen uit jullie wijk uitgenodigd voor de chrisclub? Schrijf ze dan pas de zaterdag vooraf in, zodat de kinderen in de dienst in elk geval mee kunnen doen. 

Kerkdienst zondag 15 november via YouTube en Kerkomroep

In de kerkdienst van zondag 15 november gaat Ds. Jos Slager voor. De dienst begint om 10.00 uur en wordt uitgezonden via YouTube en Kerkomroep.

Heb je altijd zin om God te dienen, te prijzen? Naar de kerk te gaan of te kijken? Zondag denken we na over waar God woont en wat zin geeft om Hem te dienen. We lezen uit II Samuel 7.

Abonneren op Voorpagina-feed