Nieuws- en gemeenteberichten

Kerkdienst 22 mei

Op de vierde zondag na Pasen gaan we terug naar de verschijning van Jezus aan Tomas. Waarom was hij er in eerste instantie niet bij toen Jezus aan de andere leerlingen verscheen? Hoe leren we God kennen door de verschijning van Jezus aan Tomas? En wat kunnen wij hier vandaag van leren? Je bent van harte welkom in de kerkdienst, waarin ook de kleine Olivea, Nora en Nienke de Heilige Doop ontvangen! De kerkdienst begint om 10.00 uur. Je bent van harte welkom! De kerkdienst is ook te volgen via Youtube

Kerkdienst 15 mei

Het is kort na Pasen. Zeven van de leerlingen zijn inmiddels terug in Galilea. Daar pakken ze hun oude beroep weer op, ze gaan vissen. Totdat Jezus voor de derde keer verschijnt. De kerkdienst op derde zondag na Pasen begint om 10.00 uur. Je bent van harte welkom! De kerkdienst is ook te volgen via Youtube

De collecte is bestemd voor de financiële ondersteuning van gemeenteleden en gasten die verbonden zijn aan de Immanuelkerk. Je kunt jouw gaven in de dienst geven via de app van Givt. 

Enquête predikantschap

Een predikant: wie is dat nu eigenlijk? Een man of vrouw met bijzondere gaven? Iemand die leiding geeft aan een groep vrijwilligers in de kerk? Iemand strak in het pak op de kansel of juist casual op een podium? Een enthousiast spreker, een troostende pastor of een stille kracht - of allemaal? De meeste mensen hebben wel een mening over hun predikant - maar staan we ook stil bij wat dat ambt eigenlijk inhoudt?

Kerkdienst 8 mei

https://youtu.be/qqOWtSyF5no

Morgen zullen we met elkaar stilstaan bij Dorcas, een moeder voor de gemeenschap in Joppe. De dienst start om 10:00. Weet jezelf uitgenodigd in de dienst of om de dienst te volgen via de bovenstaande link.

 

De collecte is voor Red een Kind Hulp aan kinderen in armoede. Je kunt jouw gaven in de dienst ook geven via de app van Givt. Wil je graag dat er iemand met of voor je bidt? Het gebedsteam staat na de dienst voor je klaar. 

 

Voor nu alvast een fijne avond en tot morgen.

Abonneren op Voorpagina-feed