Nieuws- en gemeenteberichten

Film- en gebedsavond voor de vervolgde kerk op 20 februari

Op woensdag 20 februari a.s. organiseert commissie Zending & Hulpverlening een film- en gebedsavond voor de vervolgde kerk. We vertonen enkele filmpjes, nemen alle ruimte voor gezamenlijk gebed. Ook is er een getuigenis van een Iranees gemeentelid uit de gemeente waar Niek Tramper voorganger is.

Voor wie belangstelling heeft is er voorafgaand aan het inhoudelijke programma ook de mogelijkheid om met de maaltijd in de kerk mee te doen. Voorintekening voor deze maaltijd is heel gewenst.

Week van Gebed voor de eenheid van kerken, 20 t/m 27 januari 2019

Van zondag 20 t/m zondag 27 januari geven de Delftse kerken samen invulling aan de internationale Week van Gebed voor de eenheid van christenen. Elke dag is er een gebedsbijeenkomst, georganiseerd door verschillende combinaties van kerken, zie het schema hieronder. De gebedsbijeenkomsten zijn een mooie gelegenheid om elkaar als Delftse christenen te ontmoeten en iets van elkaars kerkelijke cultuur te ontdekken. Het thema ‘Recht voor ogen’ is aangedragen door de kerken in Indonesië en drukt uit dat het bidden voor eenheid niet kan zonder het zoeken naar recht.

Abonneren op Voorpagina-feed