Visie 40-daagse: dromen, delen, durven

Deze pagina hebben we gebruikt in de aanloop naar en tijdens de Visie 40-daagse. Klik hier voor hoe we verder willen gaan ('40 dagen next').

______________________________________________________________________________________________________________

Jij hoort bij de Immanuelkerk. Net als ik. En met ons nog zo’n 700 andere mensen. Wat betekent geloven voor jou? Hoe kunnen we als kerk voor jou en voor anderen echt van betekenis zijn? En hoe doen we dat samen? Als je je ogen dichtdoet ... hoe zou onze gemeenschap er dan uit kunnen zien?

Aan de hand van deze vragen gaan we met elkaar in gesprek, over onze dromen en hoe we die werkelijkheid kunnen maken. Tussen 5 januari en 8 februari 2020 worden er gave ontmoetingen en inspirerende avonden georganiseerd. Maak ruimte in je agenda en droom, deel en durf mee.

Waarom deze 40-daagse?

Zondag 2 februari: Gluren bij de buren

Op zondag 2 februari hebben we geen ochtenddienst, en gaan we 'gluren bij de buren'. We nodigen iedereen uit een dienst bij een andere gemeente te bezoeken. Wat ervaar je daar, met in je achterhoofd onze eigen zoektocht? Wat kunnen we leren, of wat doen we eigenlijk al heel goed?

Gebed voor en tijdens de Visie 40-daagse: doe mee!

De Visie 40-daagse is een belangrijke tijd voor onze gemeente. We willen de leiding echt bij God leggen, en de Heilige Geest de ruimte geven, om zo nieuwe plannen te ontdekken. Dus, we bidden!

Lees de impressies van de inspiratieavonden en bekijk de presentaties

Droom en deel mee: mission statement en thema's

Als kerkenraad hebben we een droom voor de IMK. In de eerste gespreksronde spiegel je je eigen droom met deze mission statement. In de tweede gespreksronde zoom je in op één van de thema's.
Benieuwd naar het complete programma van de 40-daagse?