Nieuws- en gemeenteberichten

Kerstavond met de VGSD

Op donderdag 19 december 2019 organiseert de Vereniging van Gereformeerde Studenten te Delft een avond in het licht van kerst. Vanaf 20:45 zullen wij tijdens onze wekelijkse activiteit stilstaan bij het kerstverhaal door samen te zingen, te lezen, te bidden en te vieren. Wij nodigen iedereen van harte uit om samen met ons de geboorte van onze Heer te herdenken. Deze activiteit zal plaatsvinden in de Immanuëlkerk in Delft en is rond 22:15 weer afgelopen. Viert u met ons mee?
 

Persoonlijke voorbede na de eredienst

Sinds de zomer kan na de ochtenddienst ‘persoonlijke voorbede’ (ook wel ministrygebed genoemd) worden gevraagd. Dat betekent dat je voor je kunt laten bidden. Dit gebed is geen vervanging van, maar een mooie aanvullende vorm op de gebeden die we al kennen.

Bij de persoonlijke voorbede bidden twee mensen voor een gemeentelid of gast die daarom vraagt. We verwachten de aanwezigheid van Heilige Geest in dit gebed en willen luisteren naar Hem.

Crèche tijdens verbouwing: ouders en oppassers opgelet!

Ook de crècheruimtes worden verbouwd. Tijdens de verbouwing is er in verband met de veiligheid geen crèche in de kerk tijdens de ochtenddienst.

Tijdelijk geen crèche voor 3- en 4-jarigen
Op zondag 15, 22 en 29 september is er geen crèche voor 3- en 4-jarigen.

Vanaf 6 oktober alle crèches in de Prins Mauritsschool
Gelukkig hebben we een alternatief gevonden in overleg met de Prins Mauritsschool! Op die manier is er toch een plek dichtbij waar de kinderen goed kunnen verblijven tijdens de ochtenddienst.

Abonneren op Voorpagina-feed