Nieuws- en gemeenteberichten

Kerkdienst 24 januari via YouTube en Kerkomroep

In de eerste weken van het nieuwe jaar laten we ons inspireren door gelijkenissen van Jezus. Zondag 24 januari lezen we de uitleg van het voorbeeldverhaal van het onkruid (Matteüs 13). De vraag die daarbij hoort is: 'Wil jij stralen als de zon!?' De kerkdienst begint om 10.00 uur en wordt uitgezonden via YouTube en Kerkomroep.

Je bent van harte uitgenodigd om gebedspunten te delen via de chat. De liturgie met gespreksvragen en een nieuw kinderwerkblad vind je als bijlagen bij dit bericht. 

Kerkdienst 17 januari via YouTube en Kerkomroep

In de eerste weken van het nieuwe jaar laten we ons inspireren door gelijkenissen van Jezus. Zondag 17 januari lezen we het verhaal van het onkruid (Matteüs 13). De vraag die daarbij hoort is: 'Vind jij wachten ook zo moeilijk?' De kerkdienst begint om 10.00 uur en wordt uitgezonden via YouTube en Kerkomroep.

Je bent van harte uitgenodigd om gebedspunten te delen via de chat. De liturgie met gespreksvragen en een nieuw kinderwerkblad vind je als bijlagen bij dit bericht. 

Jeroen Stomphorst aangesteld als Jeugdwerker

Deze week hebben we laatste formaliteiten afgewikkeld voor de aanstelling van Jeroen Stomphorst als jeugdwerker in onze gemeente. Jeroen en zijn vrouw Dionne stellen zichzelf in het kerkblad dat dit weekend verschijnt alvast kort voor. We zijn heel blij en dankbaar dat we met Jeroen de eerste van onze vacatures voor kerkelijk werker hebben ingevuld. We heten niet alleen Jeroen maar ook Dionne hartelijk welkom, want ze willen graag samen in onze gemeente een plek innemen. Het vinden van geschikte woonruimte is daarvoor nog een uitdaging.

Impact van de lockdown voor de IMK

Afgelopen maandag 14 december kondigde premier Rutte nieuwe corona-maatregelen af. We gaan tot en met 19 januari in een strenge lockdown, om besmettingen van het coronavirus tegen te gaan. Dinsdag overlegde het kabinet met het Interkerkelijk contact in overheidszaken (CIO), hoe kerken daarmee omgaan. Het CIO adviseert om in deze periode de erediensten volledig online te houden. Dat is ook de dringende oproep van minister Grapperhaus. Als IMK zullen we deze lijn volgen.

Abonneren op Voorpagina-feed