Kerkdienst en Heilig Avondmaal zondag 10 januari

In de eerste weken van het nieuwe jaar laten we ons inspireren door gelijkenissen van Jezus. Zondag 10 januari lezen we het verhaal van de zaaier (Matteüs 13). Het thema is: 'Hoe luister jij naar Jezus?' De kerkdienst begint om 10.00 uur en wordt uitgezonden via YouTube en Kerkomroep.

Fijn als je gebedspunten deelt via de chat. De liturgie met gespreksvragen vind je als bijlagen bij dit bericht. Een kinderwerkblad vind je hier. Aansluitend aan de kerkdienst vieren we het Heilig Avondmaal. Het mooiste is als je dit thuis, met inachtneming van de regels rond Corona, samen kunt meedoen. Maar ook als dat niet mogelijk is, willen we je graag helpen om toch verbinding te ervaren. Dat doen we als volgt. Tijdens het laatste lied publiceren we een Zoom-link, waarop je kunt inloggen. Na afloop van het lied breek ik het brood en deel het uit aan wie in de kerk aanwezig is. Je kunt dat zowel meemaken via de YouTube-live stream als via de Zoom, waar je dus ook anderen kunt zien met wie je tegelijkertijd kunt eten en drinken.

De collecte is bestemd voor de Vereniging Steun Oost Soemba. Steun Oost-Soemba, of SOS, steunt de christelijke gemeenschappen op het Indonesische eiland Soemba door bij te dragen aan opleidingen tot predikant, evangelist en godsdienstonderwijzer maar ook in de bouw van kerken, het geven van basisonderwijs aan kinderen, opleidingen voor verpleging, veeteelt en landbouw. Je kunt jouw gaven makkelijk geven via de app van Givt

Wil je graag dat er iemand voor of met je bidt? Dat kan. Mail dan naar gebedsteam.imk@gmail.com of bel Marloes en Stefphen Mans. Zij  maken dan een afspraak voor gebed online, in de kerk of bij jou thuis.