40dagentijd voor de jeugd

Beste gemeenteleden,
Alle kinderen van onze gemeente uit de groepen 1 tot en met 6 (chrisclub leeftijd) zullen een envelop thuis ontvangen. Veel kinderen hebben de envelop misschien al wel gehad.
In de envelop zitten opdrachten die horen bij de liefdeslessen van Jezus, waarbij we willen aansluiten bij het gemeenteproject 40 dagen hier & nu.
Mocht uw kind wel in een van deze groepen zitten maar in de komende dagen geen envelop  ontvangen, dan kunt u hierover contact opnemen met Marjolein de Gelder (marjoleindegelder@kabelfoon.net)

Verder lijkt het ons mooi als we verbinding met elkaar zoeken door een KinderenvdKerk appgroep te maken. Hierin kunnen de kinderen foto's plaatsen als ze een opdracht aan het doen zijn, bijvoorbeeld bezig met een klusje, een tekening aan het maken of als ze iets anders willen delen met de andere kinderen uit de kerk.

Lijkt het u leuk om mee te doen met deze appgroep, laat het dan weten aan Lianne den Arend (liannedenarend@gmail.com of 06-16826972), zodat zij u kan toevoegen aan de groep. 

We hopen met elkaar op een gezegende 40dagentijd! 

Groeten van de Commissie Jeugdwerk