Kerkdienst 6 juni via YouTube en Kerkomroep

In de kerkdienst van a.s. zondag 6 juni gaat ds. Jos Slager voor (ICF Delft). Het thema van de dienst is: "Waarom trots tot problemen leidt". De bijbel wijst de weg van de nederigheid. Maar nederigheid valt nog niet mee. Petrus heeft dat in zijn eigen leven moeten leren. Zondag lezen we het laatste stukje van zijn brief, waar hij als man met ervaring ons laat zien hoe die weg eruit ziet en werkt. De kerkdienst begint om 10.00 uur en wordt uitgezonden via YouTube en Kerkomroep. 

De opbrengst van de collecten is bestemd voor het diaconaal centrum Jessehof in Delft. Het Interkerkelijk Diaconaal Centrum de Jessehof is opgezet door de gezamenlijke kerken in Delft, om een laagdrempelig huiskamer te bieden aan mensen met een klein sociaal netwerk, eenzame mensen en mensen die leiden onder sociale uitsluiting. Je kunt jouw gaven geven via de app van Givt

In de bijlage vind je de liturgie en het kinderwerkblad. Wil je graag dat er iemand met of voor je bidt? Dat kan. Mail dan naar gebedsteam.imk@gmail.com of bel Marloes en Stefphen Mans. Zij maken dan een afspraak voor gebed online, in de kerk of bij jou thuis.