Kerkdienst 18 juli via Youtube en Kerkomroep

De komende weken richting de zomer gaan we onderweg met de pelgrims, vanuit het boek Psalmen. We zingen de liederen van onderweg. Deze wegen gaan soms over toppen en soms door diepe dalen. Deze zondag staan we stil bij psalm 127, een lied van Salomo. Hij leeert ons als pelgrims een belangrijke les: 'vergeefs is het dat je vroeg opstaat, of laat naar bed gaat, je aftobt voor wat brood – hij geeft het zijn lieveling in de slaap.'

De kerkdienst begint om 10.00 uur en wordt uitgezonden via YouTube en Kerkomroep. De liturgie en het kinderwerkblad zijn te vinden in de bijlagen. De opbrengst van de collecten is bestemd voor voor de diakonie. De diakenen ondersteunen verschillende mensen met een beperkt inkomen, binnen en buiten de gemeente. Je kunt jouw gaven geven via de app van Givt.

Ook goed om te weten: in komende kerkdienst(en) zal weer begonnen worden met zingen. Lees hier meer over de maatregelen en verruimingen die nu gelden. 

Wil je graag dat er iemand met of voor je bidt? Dat kan. Mail dan naar gebedsteam.imk@gmail.com of bel Marloes en Stefphen Mans. Zij maken dan een afspraak voor gebed online, in de kerk of bij jou thuis. Gebedspunten kunnen worden doorgegeven in de livestream.