Kerkdienst 12 september via YouTube en Kerkomroep

Komende dienst gaan we verder met de familiegeschiedenis van Jakob en Ezau. Een verhaal over Zegen en erkenning van ouders. De derde dienst in de serie over het leven van aartsvader Jakob - van Jakob tot Israël! Wat leert het verhaal, uit Genesis 27, over ons eigen (familie)verhaal en over Gods woorden?

Er is - de hele maand september - koffie met wat lekkers na de dienst. We nodigen je uit om zelf wat lekkers mee te brengen, dan is er genoeg voor iedereen!

De kerkdienst begint om 10.00 uur en wordt uitgezonden via Youtube en Kerkomroep. De collecte is dit keer financieel en in tijd. Er is weer tijdscollecte voor Stichting Present. Meld je aan als gezin, vriendengroep of kring en maak een verschil voor jouw medemens in Delft. De projecten worden gepland op zaterdagen tussen 25-9 en 16-10. Opgeven kan tot 15 september via https://tinyurl.com/presentgkv21 Hiernaast kan je jouw gaven geven via de app van Givt.

Wil je graag dat er iemand met of voor je bidt? Dat kan. Mail dan naar gebedsteam.imk@gmail.com of bel Marloes en Stefphen Mans. Zij maken dan een afspraak voor gebed online, in de kerk of bij jou thuis. Gebedspunten kunnen ook worden doorgegeven in de livestream.