Beamermededelingen

Heeft u een mededeling die u graag via de beamer in de eredienst wilt tonen, dan kunt u deze mededeling sturen naar immanuelkerk.gkvdelft@gmail.com. Mededelingen bevatten inhoud die gerelateerd zijn aan zaken omtrent de kerk, evangelisatie en activiteiten die worden georganiseerd specifiek voor doelgroepen binnen onze gemeente.

Voor de oude manier van het gebruik van de beamer gold het onderstaande, dat geldt niet voor de huidige streaming van de kerkdienst.
De mededelingen dienen als powerpoint-bestand in formaat 16:9 (breedbeeld) aangeleverd te worden. Een sjabloon voor de mededelingen is ook op de website geplaatst en kan u hier downloaden. Gelieve maximaal een slide per mededeling te gebruiken en mededelingen welke meerdere diensten getoond dienen te worden, elke week opnieuw te versturen in verband met de wisselende beameraar van dienst.

In verband met het maken van de presentatie dient u uw mededelingen uiterlijk de donderdag voorafgaand aan de zondag voor 18.00 uur te versturen. Mocht u praktische vragen hebben over de mededeling of komt u er niet uit met het sjabloon, dan kunt u contact opnemen met de beameraar van dienst, zie rooster.